Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш говори след поражението на тима

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш говори след поражението на тима
Коментари Харесай

Томаш: В такива мачове младите прегарят, липсва ни скамейката

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш приказва след провалянето на отбора с 1:2 от Черно море в конфликт от 26-ия кръг на efbet Лига.

" В началото на мача имахме съмнения, само че по-късно през първата част контролирахме събитията. Получихме гол след хубава самостоятелна акция. Преломният миг беше дузпата. Поемам виновността. Не упреквам Митко. Този, който не бие, той не изпуска ".

" На полувремето се пробвах да успокоя футболистите, само че експанзията и желанието за победа на Черно море беше повече. Трябва обаче да създадем всичко допустимо, с цел да сме в шестицата ", съобщи Томаш. 

" Доста пъти, когато получим гол, виждам реакция, която не би трябвало да е такава. Днес мисля, че реакцията беше добра след първия гол, само че експанзията им ни пречупи през втората част ". 

" Имаме доста млади играчи в отбрана и през днешния ден трябваше да ги запазя, с цел да гоним своите цели. Затова смених тактиката. Трябва да сме реалисти. Целта ни е да сме в Европа. В сходни мачове младите прегарят. Липсва ни скамейката. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР